Association Famille Spirituelle
Charles de Foucauld
User :
Pass :

24/07/2017 : En jij, wie zeg jij dat Ik ben…?

Description :

24-29 juli: vakantieretraite in Torhout, ingericht door de seculiere fraterniteit, maar eveneens open voor alle leden en vrienden van de Foucauldfamilie. Inschrijven en info: Christof Bogaert, christofbogaert@skynet.be, 051-72.24.56.

Thema: En jij, wie zeg jij dat Ik ben?
Diegene die ongevraagd op ons af komt is een vreemdeling. Deze vreemdeling breekt in, in ons bestaan. Zo kan zij/hij/Hij een bekende of vriend van ons worden.
In de Bijbel keert het woord 'vreemdeling' vaak terug. Het hele volk van Israel weet wat het betekent om vreemdeling te zijn. God herkennen in de kleine, de uitgestotene.
Over vreemd zijn bij de ander of de Ander gaat de vakantieweek van Charles de Foucauld.

Priester Luc Maes begeleidt ons van maandag 24 juli in de namiddag tot zaterdag 29 juli na het middagmaal.

Plaats van het gebeuren is dit jaar het domein Groenhove te Torhout.
s Ochtends is er telkens een conferentie over het thema: En jij, wie zeg jij dat Ik ben? En s avonds is er leerhuis. We lezen en leren dan over de Bijbellezing van de volgende dag. Deze wordt dan gebruikt in de viering. Er is tijd voor gebed, bezinning, vorming, ontmoeting en ontspanning!

 

Prijs voor volwassenen op een eenpersoonskamer 310 EUR, voor wie de kamer wil delen, of voor koppels, 290 EUR.  Wie het financieel moeilijk heeft kan een tegemoetkoming in de prijs bespreken. Betaling graag op rekeningnummer 733-0477659-61 - IBAN: BE62 7330 4776 5961 (BIC: KREDBEBB), op naam van Johan Vannevel, Slingerstraat 38, 8820 TORHOUT; vermelden: Vakantieretraite Groenhove Torhout + aantal deelnemers.

Autres événements

Du même pays :
Du même groupe :
Mentions légales | Contact | Plan du site © 2023 Association Famille Spirituelle Charles de Foucauld